PALVELUMME

JAKOPÄÄNHUOLLOT
Jakopäänhuolto, jossa usein vaaditaan merkkikohtaisia erikoistyökaluja ja vaihdetaan aina kaikki jakopään kuluvat osat ym. Käytämme ainoastaan laadultaan alkuperäisiä vastaavia varaosia. Myönnämme varaosille 3- ja työlle 1-vuoden takuun.

MÄÄRÄAIKAISHUOLLOT
Määräaikaishuolto noudattaa auton huolto-ohjelmaa, jossa tehdään kaikki huolto-ohjelman vaatimat tehtävät ja toimenpiteet. Käytämme ainoastaan laadultaan alkuperäisiä vastaavia varaosia. Myönnämme varaosille 3- ja työlle 1-vuoden takuun.

ÖLJYNVAIHDOT
Yleensä paljon kilometrejä vuodessa ajettaessa suosittelemme 15-20tkm välein tekemään välihuollon, jossa vaihdetaan öljyt ja öljynsuodatin. Käytämme aina automerkin vaatimaa luokituksen mukaista öljyä. Käytämme ainoastaan laadultaan alkuperäisiä vastaavia varaosia. Myönnämme varaosille 3- ja työlle 1-vuoden takuun.

VUOSIHUOLLOT
Vuosihuolto sopii hyvin vanhempiin autoihin tai uudempiin autoihin joihin tulee vuodessa alle 10tkm. Käytämme ainoastaan laadultaan alkuperäisiä vastaavia varaosia. Myönnämme varaosille 3- ja työlle 1-vuoden takuun.

RENKAIDEN VAIHDOT SEKÄ RENGASMYYNTI
Suoritamme kaikki rengastyöt, sekä renkaiden myyntiä. Kannattaakin kysyä edullisia rengaspaketteja. Käytämme ainoastaan laadultaan alkuperäisiä vastaavia varaosia. Myönnämme varaosille 3- ja työlle 1-vuoden takuun.

RENGASHOTELLI
CarTech Oy on täyden palvelu autohuoltoliike ja tarjoaa nyt asiakkailleen rengashotellipalvelut edullisesti.
Kausi 95€/rengassarja. Kausi sisältää renkaiden vaihdot ja pesun.
Kauttamme saatavilla renkaat ja rengastyöt edullisin hinnoin.

TUULILASIN VAIHDOT
Tuulilasin vaihdot vuosien kokemuksella, ei kuitenkaan kiven iskemien korjausta. Käytämme ainoastaan laadultaan alkuperäisiä vastaavia varaosia. Myönnämme varaosille 3- ja työlle 1-vuoden takuun.

VIKADIAGNOOSIT
Vikadiagnostiikka monipuolisilla laitteillamme vuosien kokemuksella. Käytämme ainoastaan laadultaan alkuperäisiä vastaavia varaosia. Myönnämme varaosille 3- ja työlle 1-vuoden takuun.

ILMASTOINTIHUOLLOT
Ilmastointihuollot, vikadignoosit ja korjaukset. Käytämme ainoastaan laadultaan alkuperäisiä vastaavia varaosia. Myönnämme varaosille 3- ja työlle 1-vuoden takuun.

PÄÄSTÖ- JA SAVUTUSMITTAUKSET
Päästö- ja OBD-mittaukset Bensiini- ja Dieselautoihin. Käytämme ainoastaan laadultaan alkuperäisiä vastaavia varaosia. Myönnämme varaosille 3- ja työlle 1-vuoden takuun.

VENETRAILEREIDEN HUOLLOT JA KORJAUKSET
Venetrailereiden ja peräkärryjen jarruhuollot ja sähkötyöt ym. korjaukset. Käytämme ainoastaan laadultaan alkuperäisiä vastaavia varaosia. Myönnämme varaosille 3- ja työlle 1-vuoden takuun.